Inmiddels is 75% van de appartementen in Hart van Rooi verkocht. Een belangrijke mijlpaal, want dat betekent dat we dit najaar starten met de bouw! Wil je hier ook wonen? Er zijn nog slechts vijf appartementen beschikbaar. Kom dus snel in actie! In deze nieuwsbrief meer informatie.

juni 13, 2023

75% verkocht: start bouw dit najaar

Nu 75% van de appartementen is verkocht, kunnen we de bouw inplannen. De omgevingsvergunning verwachten we ieder moment. Met het bouwrijp maken starten we direct na de bouwvakantie om vervolgens met de bouw zelf te beginnen.

verwachte stappen bouw tijdlijn planning

Nog twee types beschikbaar

In Hart van Rooi woon je in het centrum van Sint-Oedenrode, letterlijk op steenworp afstand van het gezellige, historische centrum met alle voorzieningen binnen handbereik. Van de totaal 27 koopappartementen zijn er nog slechts vijf beschikbaar: twee aan de Marktzijde en drie aan de kerkzijde. Dit zijn driekamerappartementen in type B en D.

Van type B zijn nog drie appartementen beschikbaar (nummer 1.2, 1.4 en 2.1), waarvan twee hoekappartementen op de eerste en tweede verdieping. Ze liggen relatief rustig aan de kerkzijde met alle levendigheid om de hoek. De royaal opgezette appartementen (woonoppervlakte van 109 tot 114 m²) hebben een fijne woonkamer met open keuken. De gunstige zonligging zorgt voor veel lichtinval en ze hebben een buitenruimte gericht op het zuidoosten. Verder beschikken de appartementen over twee slaapkamers, inpandige berging en comfortabele badkamer. Uiteraard zijn een parkeerplaats in de garage en berging op de begane grond ook voorzien.
Beschikbaar vanaf € 518.000 vrij op naam

beschikbaarheid type b appartement hart van rooi sint-oedenrode

De twee nog beschikbare appartementen in type D zijn ruime hoekappartementen op de tweede verdieping (nr. 2.6 en 2.8) met uitzicht op de karakteristieke Markt. Deze prachtige appartementen hebben een oppervlakte van 135 m², veel lichtinval en een terras dat uitkijkt op de groene daktuin. De twee slaapkamers liggen naast elkaar. Uiteraard is hier ook een inpandige berging en comfortabele badkamer aanwezig. In de parkeergarage zijn voor deze appartementen ieder twee parkeerplaatsen inbegrepen en een berging op de begane grond.
Koopsom €685.000 vrij op naam

beschikbaarheid type D appartement hart van rooi sint-oedenrode

Wil je ook wonen in Hart van Rooi? Meer informatie vind je op de projectwebsite waar je onder andere de beschikbaarheid van ieder appartement ziet.

Naar het woningaanbod

Kom snel in actie!

Zo lang een appartement nog niet als ‘verkocht’ staat aangemerkt, kan de beschikbaarheid nog wijzigen. Dat betekent dus dat, naast de vijf beschikbare appartementen, ook appartementen die ‘onder optie’ staan, mogelijk weer beschikbaar komen.

Ben je geïnteresseerd in een koopappartement? Geef je interesse dan zo snel mogelijk door aan één van de makelaars, zodat deze de mogelijkheden voor je in de gaten kan houden.

Aan het project Hart van Rooi zijn twee makelaars verbonden, te weten Van den Berg Makelaardij en Meierijstad Makelaardij. De makelaars kunnen je op vele vlakken helpen. Wil je bijvoorbeeld de mogelijkheden bespreken van je huidige woning of weten hoe je er financieel voorstaat? Heb je aanvullende vragen over de appartementen? De makelaars staan voor je klaar.

Contact met de makelaars