De verkoop van de appartementen in Hart van Rooi verloopt goed. Op dit moment zijn nog slechts zes van de 27 koopappartementen beschikbaar. Geïnteresseerd? Kom snel in actie! In deze nieuwsbrief meer informatie.

mei 15, 2023

Nog slechts 6 appartementen beschikbaar

Van de totaal 27 koopappartementen zijn er nog slechts zes beschikbaar. Dit zijn driekamerappartementen in diverse types met ligging aan de Markt of aan de kerkzijde; voor ieder wat wils. In Hart van Rooi woon je in het centrum van Sint-Oedenrode, letterlijk op steenworp afstand van het gezellige, historische centrum met alle voorzieningen binnen handbereik.

Van type B zijn nog vier appartementen beschikbaar (waarvan twee hoekappartementen) op de eerste en tweede verdieping. Ze liggen relatief rustig aan de kerkzijde met alle levendigheid om de hoek. De royaal opgezette appartementen (woonoppervlakte van 109 tot 114 m²) hebben een fijne woonkamer met open keuken. De gunstige zonligging zorgt voor veel lichtinval met een buitenruimte gericht op het zuidoosten. Verder beschikken de appartementen over twee slaapkamers, inpandige berging en comfortabele badkamer. Uiteraard zijn een parkeerplaats in de garage en berging op de begane grond ook voorzien.
Beschikbaar vanaf € 518.000 vrij op naam

hart van rooi sint-oedenrode beschikbaarheid appartement type B

Comfortabel wonen met een verrassende plattegrond; dat geldt voor het beschikbare appartement van type C op de eerste verdieping (nr. 1.5). Dit appartement ligt aan het Kapittelhof en is ruim van opzet met een totale oppervlakte van 118 m². Vanuit de keuken loop je zo het terras op (18 m², ligging zuidwesten) dat uitkijkt uit op de mooi aangelegde daktuin. De slaapkamers zijn ook fijn van afmeting. De hoofdslaapkamer is 24 m², de tweede slaapkamer nog eens 12 m²! Dit appartement biedt een parkeerplaats in de ondergrondse stallingsruimte en krijgt op de begane grond een inpandige berging.
Koopsom € 563.000 vrij op naam

hart van rooi sint-oedenrode beschikbaarheid appartement type C

Het appartement van type D dat beschikbaar is, betreft het ruime hoekappartement op de tweede verdieping (nr. 2.6) met uitzicht op de karakteristieke Markt. Dit prachtige appartement heeft een oppervlakte van 135 m² en veel lichtinval. Het terras op het zuidwesten (20m²) kijkt uit op de groene daktuin. De twee slaapkamers liggen naast elkaar. Uiteraard is hier ook een inpandige berging en comfortabele badkamer aanwezig. In de parkeergarage zijn voor dit appartement twee parkeerplaatsen inbegrepen en een berging op de begane grond.
Koopsom €685.000 vrij op naam

hart van rooi sint-oedenrode beschikbaarheid type D

Wil je ook wonen in Hart van Rooi? Meer informatie vind je op de projectwebsite waar je onder andere de beschikbaarheid van ieder appartement ziet.

Naar het woningaanbod

Kom snel in actie!

Zo lang een appartement nog niet als ‘verkocht’ staat aangemerkt, kan de beschikbaarheid nog wijzigen. Dat betekent dus dat, naast de zes beschikbare appartementen, ook appartementen die ‘onder optie’ staan, mogelijk weer beschikbaar komen.

Ben je geïnteresseerd in een koopappartement? Geef je interesse dan zo snel mogelijk door aan één van de makelaars, zodat deze de mogelijkheden voor je in de gaten kan houden.

Aan het project Hart van Rooi zijn twee makelaars verbonden, te weten Van den Berg Makelaardij en Meierijstad Makelaardij. De makelaars kunnen je op vele vlakken helpen. Wil je bijvoorbeeld de mogelijkheden bespreken van je huidige woning of weten hoe je er financieel voorstaat? Heb je aanvullende vragen over de appartementen? De makelaars staan voor je klaar.

Contact met de makelaars

Verwachte stappen richting bouw

In de loop van dit kwartaal verwachten we de omgevingsvergunning voor het project. Daarna kunnen we starten met het bouwrijp maken van het plangebied. Vervolgens richten we ons op de start van de bouw in het derde of vierde kwartaal van dit jaar.

verwachte stappen planning start bouw Hart van Rooi Sint-Oedenrode