Alles verkocht

Alle appartementen in Hart van Rooi zijn verkocht! Het bereiken van deze feestelijke mijlpaal betekent ook dat dit de laatste nieuwsbrief is voor het project. Wil je op de hoogte blijven van de bouw? Lees verder en we vertellen je hoe.

maart 20, 2024

Feestelijke mijlpaal

Nog net geen jaar geleden startten we de verkoop van de appartementen in Hart van Rooi tijdens ons druk bezochte event in de Knoptoren in Sint-Oedenrode. Na diverse bouwvoorbereidingen ging in november vorig jaar de eerste paal de grond in. Inmiddels krijgt het project al meer vorm en komen we boven de grond uit. Nu ook alle appartementen zijn verkocht, bereiken we opnieuw een feestelijke mijlpaal. We werken er hard aan om straks alle nieuwe bewoners een fijn thuis te bieden en heel veel woonplezier.

 

De bouw van Hart van Rooi volgen

Nu alle appartementen zijn verkocht, stoppen we met deze nieuwsbrief. Hartelijk dank voor je interesse! We snappen echter dat je graag op de hoogte blijft van de bouwvorderingen. Volg je het project al via de BouwApp? Daarin geven we regelmatig updates van achter de bouwhekken. Je kan de BouwApp downloaden op je telefoon of tablet. Ook kun je de updates bekijken via je browser.

Via kijkgaten en Facebook

Mocht je in de buurt zijn, kom dan vooral live een kijkje nemen op de bouwplaats. Via de kijkgaten in de schutting kun je met eigen ogen zien hoe de bouw vordert. Ook houden we onze Facebookpagina gedurende de bouw in de lucht. Volg je ons al?

 

Nog woningzoekende?

Naast Hart van Rooi ontwikkelt en bouwt Van Stiphout nog meer projecten. Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Neem dan een kijkje op onze website en filter op status ‘in verkoop’.