Het is officieel: alle vergunningen voor Hart van Rooi zijn onherroepelijk. Dit betekent dat we gaan starten met de bouw. Bovendien zijn nog maar 4 koopappartementen vrij beschikbaar. Kom dus snel in actie als je ook wil wonen in het centrum van Sint-Oedenrode. Lees snel verder!

september 8, 2023

Voorbereidingen begonnen

De voorbereidende bouwwerkzaamheden zijn inmiddels al gestart. Afgelopen maandag startten de nutsbedrijven met het verleggen en verwijderen van de huidige nutsleidingen. Archeologen beginnen binnenkort met opgravingen in een deel van het plangebied. Vervolgens wordt het gebied verder bouwrijp gemaakt, o.a. de nieuwe riolering wordt aangelegd. Vanaf eind oktober/ begin november starten we met de bouw.

Nog slechts 4 appartementen vrij beschikbaar

Wil je ook wonen in Hart van Rooi? Kom dan snel in actie! Van de totaal 27 koopappartementen zijn er nog slechts 4 beschikbaar. Je appartement komt in Sint-Oedenrode letterlijk op steenworp afstand van het gezellige, historische centrum met alle voorzieningen binnen handbereik.

Van type B is nog maar één appartement beschikbaar (nummer 1.2), op de eerste verdieping aan de kerkzijde. Dit royaal opgezette appartement (woonoppervlakte 114 m²) heeft een fijne woonkamer met open keuken. De gunstige zonligging zorgt voor veel lichtinval met de buitenruimte gericht op het zuidoosten. Verder beschikt dit appartement over twee slaapkamers, inpandige berging en comfortabele badkamer. Uiteraard zijn een parkeerplaats in de garage en berging op de begane grond ook voorzien.
Koopsom € 543.000 vrij op naam

Van type C is ook nog slechts één appartement beschikbaar (nr. 1.5). Dit driekamerappartement bevindt zich parallel aan het Kapittelhof op de eerste verdieping, heeft een oppervlakte van 118 m² en een terras op het zuidwesten (oppervlakte 18 m2), grenzend aan de groene daktuin. Uiteraard is hier ook een inpandige berging en comfortabele badkamer aanwezig. Een parkeerplaats in de stallingsgarage is inbegrepen, evenals een berging op de begane grond.
Koopsom €563.000 vrij op naam

De twee nog beschikbare appartementen in type D zijn ruime hoekappartementen op de tweede verdieping (nr. 2.6 en 2.8) met uitzicht op de karakteristieke Markt. Deze prachtige appartementen hebben een oppervlakte van 135 m², veel lichtinval en een terras dat uitkijkt op de groene daktuin. De twee slaapkamers liggen naast elkaar. Uiteraard is hier ook een inpandige berging en comfortabele badkamer aanwezig. In de parkeergarage zijn voor deze appartementen ieder twee parkeerplaatsen inbegrepen en een berging op de begane grond.
Koopsom €685.000 vrij op naam

Wil je ook wonen in Hart van Rooi? Meer informatie vind je op de projectwebsite waar je onder andere de beschikbaarheid van ieder appartement ziet.

Naar het woningaanbod

Kom snel in actie!

Zo lang een appartement nog niet als ‘verkocht’ staat aangemerkt, kan de beschikbaarheid nog wijzigen. Dat betekent dus dat, naast de vier beschikbare appartementen, ook appartementen die ‘onder optie’ staan, mogelijk weer beschikbaar komen.

Ben je geïnteresseerd in een koopappartement? Geef je interesse dan zo snel mogelijk door aan één van de makelaars, zodat deze de mogelijkheden voor je in de gaten kan houden.

Aan het project Hart van Rooi zijn twee makelaars verbonden, te weten Van den Berg Makelaardij en Meierijstad Makelaardij. De makelaars kunnen je op vele vlakken helpen. Wil je bijvoorbeeld de mogelijkheden bespreken van je huidige woning of weten hoe je er financieel voorstaat? Heb je aanvullende vragen over de appartementen? De makelaars staan voor je klaar.