Eerste paal

De eerste paal van Hart van Rooi zit in de grond: de bouw is dus echt gestart! Bovendien is al 85% van het project verkocht. Kom snel in actie als je ook in het centrum van Sint-Oedenrode wil wonen. Meer informatie in deze nieuwsbrief.

november 9, 2023

Eerste paal

De eerste boorpaal van Hart van Rooi zit in de grond! Na alle voorbereidingen zijn we nu dus echt begonnen met de bouw zelf. Wil je op de hoogte blijven van de bouwvorderingen? Via de BouwApp geven wij regelmatig updates. Wil je het project volgen? Dat kan op twee manieren:

Manier 1

Download de BouwApp gratis op je telefoon of tablet

– zoek in de app op projectnaam ‘Hart van Rooi’

– Klik door naar het project

– Activeer de ster bij ‘Volgen’ om automatische updates te ontvangen

Manier 2

– Of bezoek de informatie in de BouwApp via een webbrowser

Liever live zien hoe het ervoor staat? Kom langs en werp zelf een blik op de bouwplaats via de kijkgaten in onze beschilderde schutting!

schildering graffiti schutting bouw hart van rooi sint-oedenrode

De laatste 3 appartementen

Wil je ook wonen in Hart van Rooi? Kom dan snel in actie! Van de totaal 27 koopappartementen zijn er nog slechts drie beschikbaar. Je appartement komt in Sint-Oedenrode letterlijk op steenworp afstand van het gezellige, historische centrum met alle voorzieningen binnen handbereik.

beschikbaarheid nieuwbouw appartementen hart van rooi sint oedenrodeVan type B is nog maar één appartement beschikbaar (nummer 1.2), op de eerste verdieping aan de kerkzijde. Dit royaal opgezette appartement (woonoppervlakte 114 m²) heeft een fijne woonkamer met open keuken. De gunstige zonligging zorgt voor veel lichtinval met de buitenruimte gericht op het zuidoosten. Verder beschikt dit appartement over twee slaapkamers, inpandige berging en comfortabele badkamer. Uiteraard zijn een parkeerplaats in de garage en berging op de begane grond ook voorzien.
Koopsom € 543.000 vrij op naam

beschikbaarheid nieuwbouw appartementen hart van rooi sint-oedenrode

Van type C is ook nog slechts één appartement beschikbaar (nr. 1.5). Dit driekamerappartement bevindt zich parallel aan het Kapittelhof op de eerste verdieping, heeft een oppervlakte van 118 m² en een terras op het zuidwesten (oppervlakte 18 m²), grenzend aan de groene daktuin. Uiteraard is hier ook een inpandige berging en comfortabele badkamer aanwezig. Een parkeerplaats in de stallingsgarage is inbegrepen, evenals een berging op de begane grond.
Koopsom €563.000 vrij op naam

beschikbaarheid nieuwbouw appartementen hart van rooi sint-oedenrode

Het laatste nog beschikbare appartement in type D is een ruim hoekappartement op de tweede verdieping (nr. 2.8) met uitzicht op de karakteristieke Markt. Dit prachtige appartement heeft een oppervlakte van 135 m², veel lichtinval en een terras dat uitkijkt op de groene daktuin. De twee slaapkamers liggen naast elkaar. Uiteraard is hier ook een inpandige berging en comfortabele badkamer aanwezig. In de parkeergarage zijn voor dit appartement twee parkeerplaatsen inbegrepen en een berging op de begane grond.
Koopsom €685.000 vrij op naam

Meer informatie vind je op de projectwebsite waar je onder andere de beschikbaarheid van ieder appartement ziet.

Naar de laatste beschikbare appartementen