Nieuwsbrief februari #2 2023

De datum van de start verkoop is bekend: woensdagavond 29 maart gaan we van start. In deze nieuwsbrief geven we ook de richtprijzen en oppervlaktes van de zes typen koopappartementen. Bovendien hebben we nieuwe sfeerimpressies die het karakter van het gebouw aan de Markt goed weergeven. Dit en meer in deze nieuwsbrief!

februari 23, 2023

Start verkoop: woensdag 29 maart 18.00 – 20.00 uur in de Knoptoren
We hebben een officiële start-verkoopdatum van de appartementen in Hart van Rooi. Op woensdagavond 29 maart van 18.00 tot 20.00 uur nodigen we je van harte uit in de Knoptoren te Sint-Oedenrode tijdens een vrije inloop. We tonen deze avond hoe de verkoopappartementen in Hart van Rooi eruit gaan zien. Het verkoopteam is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Ook zijn vanaf dan de verkoopdocumenten beschikbaar, zowel fysiek tijdens de inloop, als online op de projectwebsite. De start verkoop luidt de inschrijfperiode van twee weken in, zodat je in alle rust een keus kan maken uit de beschikbare koopappartementen.

Nieuwe sfeerimpressies
We hebben nieuwe sfeerimpressies die een goed beeld geven van de buitenzijde van de koopappartementen in het gebouw aan de Markt.

Hart van Rooi Sint-Oedenrode aanzicht Markt
Het zicht op Hart van Rooi vanaf de Markt.
Hart van Rooi Sint-Oedenrode zijaanzicht Kapittelhof
Het gebouw vanaf de zijkant aan het Kapittelhof. Links zie je een stukje van het andere gebouw waar de huurappartementen komen van Woonmeij.
Hart van Rooi Sint-Oedenrode aanzicht kerkzijde
Hart van Rooi vanaf de kerkzijde.
Hart van Rooi Sint-Oedenrode bovenaanzicht daktuin
De daktuin van bovenaf gezien.

Richtprijzen en oppervlaktes diverse typen
Nu de verkoop in zicht komt, kunnen we ook de richtprijzen van de appartementen delen en een idee geven van de oppervlakte per type. We onderscheiden globaal zes verschillende typen koopappartementen in het gebouw aan de Markt. Alle appartementen zijn zeer energiezuinig en beschikken over eigen buitenruimte, een inpandige berging op de begane grond en één of twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder.

Type A (gebruiksoppervlakte vanaf circa 57 m2) betreft de vijf appartementen op de begane grond aan de kerkzijde. Vier van deze appartementen bieden we aan binnen de sociale koop à € 256.680 v.o.n. (met zelfbewoningsverplichting en anti-speculatiebeding). Het vijfde appartement van circa 70 m2 heeft een richtprijs tussen € 325.000 en € 340.000 v.o.n., zonder voorwaarden van sociale koop.

Type B (gebruiksoppervlakte vanaf circa 110 m2 met richtprijzen tussen € 515.000 en € 550.000 v.o.n.) zijn de acht appartementen op de eerste en tweede verdieping aan de kerkzijde.

Type C (gebruiksoppervlakte van circa 120 m2 met richtprijzen tussen € 555.000 en € 570.000 v.o.n.) zijn de twee appartementen parallel aan het Kapittelhof op de eerste en tweede verdieping.

Type D (gebruiksoppervlakte vanaf circa 115 m2 met richtprijzen tussen € 575.000 en € 700.000 v.o.n.) zijn de zes appartementen op de eerste en tweede verdieping uitkijkend op de Markt.

Type E (gebruiksoppervlakte vanaf circa 80 m2 met richtprijzen tussen € 390.000 en € 495.000 v.o.n.) bevat de vier appartementen op de bovenste verdieping aan de kerkzijde.

Type F (gebruiksoppervlakte van circa 215 m2 met richtprijs van € 1.035.000 tot € 1.060.000 v.o.n.) betreft ten slotte het zeer ruime penthouse op de bovenste verdieping dat uitkijkt op de Markt en tegelijkertijd parallel ligt aan het Kapittelhof.

Sloop in volle gang
Ondertussen werkt Van Liempd hard door aan het slopen van de panden. De voormalige huurwoningen van Woonmeij zijn al helemaal verdwenen en ook het vroegere kantoor van de Rabobank moet er steeds meer aan geloven.

Hart van Rooi sloop luchtfoto voortgang_1

Hart van Rooi sloop luchtfoto voortgang_2