Nieuwsbrief Hart Van Rooi #1 Maart 2023

Staat de start-verkoopdatum van de appartementen in Hart van Rooi al met grote letters in de agenda? De start verkoop is op woensdagavond 29 maart vanaf 18 uur, fysiek in de Knoptoren en ook online op de projectwebsite. In deze nieuwsbrief tonen we onder andere het stappenplan van de verkoop, geven we tips ter voorbereiding en hebben we twee nieuwe sfeerbeelden die het project laten zien van bovenaf.

maart 2, 2023

Stappenplan verkoop

Op woensdagavond 29 maart kun je van 18.00 tot 20.00 uur vrijblijvend binnenlopen bij de start verkoop in de Knoptoren te Sint-Oedenrode. Tijdens deze inloop tonen we hoe de koopappartementen eruit gaan zien en is het verkoopteam aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Ook hebben we vanaf die avond de verkoopdocumenten beschikbaar, zowel bij de inloop als online op de projectwebsite.

De start verkoop luidt de inschrijfperiode van twee weken in, die duurt tot en met woensdag 12 april. Dit geeft je de kans om in alle rust een keus te maken uit de beschikbare koopappartementen. Vanaf donderdag 13 april gaat de toewijzingsperiode in. Binnenkort geven we meer informatie over de inschrijvings- en toewijzingsprocedure.

stappenplan verwachte planning verkoop hart van rooi appartementen nieuwbouw sint oedenrode

Voorbereiding

Heb je interesse in een koopappartement? Neem dan nu alvast de tijd om je voor te bereiden. Kijk bijvoorbeeld wat je opties zijn met je huidige woning. En plan een afspraak met een hypotheekadviseur, zodat je weet wat je financieel aankan.

In Hart van Rooi komen 26 appartementen in de verkoop, waarvan 4 appartementen binnen sociale koop en 22 appartementen in de vrije sector. De richtprijzen, oppervlaktes en ligging van de appartementen geven een idee van de mogelijkheden. Je vindt ze op de pagina ‘Woningaanbod’ van de projectwebsite. Vanzelfsprekend delen we steeds meer details naarmate de start verkoop dichterbij komt.

Nieuwe sfeerimpressies

We hebben weer nieuwe sfeerimpressies om te delen. Ze laten Hart van Rooi zien vanuit de lucht; een zogenoemde vogelvlucht. De beelden geven een realistisch beeld hoe het project na de bouw in de omgeving past.

vogelvlucht hart van rooi bovenaanzicht Markt Sint-Oedenrode
Hart van Rooi gezien vanaf de Markt.
vogelvlucht bovenaanzicht hart van rooi kerk sint-oedenrode
Links op de voorgrond Hart van Rooi met daarachter de Markt.

De makelaars van Hart van Rooi

Aan het project Hart van Rooi zijn twee makelaars verbonden, te weten Van den Berg Makelaardij uit Sint-Oedenrode en Meierijstad Makelaardij uit Schijndel. Wil je alvast een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken van je huidige woning? Of je financieel voorbereiden? De makelaars staan voor je klaar.