Nieuwsbrief Hart Van Rooi #2 Maart 2023

De verkoop van Hart van Rooi komt snel dichterbij. Op woensdagavond 29 maart vanaf 18 uur beginnen we. In deze nieuwsbrief geven we onder andere meer informatie over de inschrijfprocedure en toewijzingen. Ook kunnen we je de sfeerbeelden van het interieur laten zien. Lees snel verder!

maart 9, 2023

Inschrijving en toewijzing

Van woensdagavond 29 maart t/m woensdag 12 april kun je je inschrijven voor de koopappartementen van Hart van Rooi. Vanaf de start verkoop zijn de verkoopdocumenten beschikbaar, zowel fysiek bij de inloop in de Knoptoren als online op de projectwebsite. Deze verkoopdocumenten bestaan, naast alle details van de appartementen, onder meer uit een voorkeursformulier en een financiële zekerheidstelling.

Inschrijving

Op het voorkeursformulier geef je aan voor welk appartement of welke appartementen je je wil inschrijven. Naar wens geef je een voorkeur op voor één tot maximaal vijf appartementen. Dit formulier dient uiterlijk op woensdag 12 april in het bezit te zijn van één van de twee makelaars. Je hebt dus twee weken de tijd om weloverwogen een keus te maken.

Toewijzing

Vanaf donderdag 13 april start de toewijzingsperiode. Als meerdere kandidaten zich inschrijven voor hetzelfde appartement, kijken we naar de financieringsmogelijkheden van de kandidaten. Het is dus belangrijk om vooraf na te gaan wat je financiële mogelijkheden zijn. De richtprijzen van de appartementen vind je op de pagina ‘Woningaanbod’ van de projectwebsite. Toewijzing van de appartementen gebeurt door de ontwikkelaar.

Sfeerimpressies interieur

Na de eerder getoonde sfeerimpressies van het exterieur, kunnen we nu ook de sfeerbeelden van het interieur delen. Ze geven je een realistisch idee hoe de woonruimte van de appartementen eruit kan zien.

hart van rooi sint oedenrode interieur appartement type A
Type A, de vijf appartementen op de begane grond aan de kerkzijde
hart van rooi sint oedenrode interieur appartement type B
Type B, de acht appartementen op de eerste en tweede verdieping aan de kerkzijde
hart van rooi sint oedenrode interieur appartement type C
Type C, de twee appartementen parallel aan het Kapittelhof op de eerste en tweede verdieping
hart van rooi sint oedenrode interieur hoek appartement type D
Type D, de hoekappartementen op de eerste en tweede verdieping uitkijkend op de Markt en deels het Kapittelhof
hart van rooi sint oedenrode interieur appartement type D
Type D, de vier appartementen op de eerste en tweede verdieping uitkijkend op de Markt
hart van rooi sint oedenrode interieur appartement type E
Type E, de vier appartementen op de bovenste verdieping aan de kerkzijde
hart van rooi sint oedenrode interieur appartement penthouse type F
Type F, het zeer ruime penthouse op de bovenste verdieping dat uitkijkt op de Markt en tegelijkertijd parallel ligt aan het Kapittelhof

De makelaars van Hart van Rooi

Aan het project Hart van Rooi zijn twee makelaars verbonden, te weten Van den Berg Makelaardij uit Sint-Oedenrode en Meierijstad Makelaardij uit Schijndel. Wil je alvast een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken van je huidige woning? Of je financieel voorbereiden? Kun je niet bij de start verkoop zijn, maar wil je wel alle informatie ontvangen? De makelaars staan voor je klaar.