Viering start bouw

Samen met wethouder Compagne, woningcorporatie Woonmeij en toekomstige bewoners vierden we de start van de bouw. Op drie na zijn alle appartementen bovendien verkocht. Meer informatie in deze nieuwsbrief.

november 23, 2023

Viering start bouw

Donderdagmiddag proostten we samen met onder ander anderen wethouder Rik Compagne van Gemeente Meierijstad, woningcorporatie Woonmeij, toekomstige bewoners en andere genodigden op een voorspoedige bouw van Hart van Rooi. We staken (biologisch afbreekbare) confettikanonnen af en toekomstige buren leerden elkaar kennen tijdens een gezellige borrel.

De laatste 3 appartementen

Wil je ook wonen in Hart van Rooi? Kom dan snel in actie! Van de totaal 27 koopappartementen zijn er nog slechts drie beschikbaar. Je appartement komt in Sint-Oedenrode letterlijk op steenworp afstand van het gezellige, historische centrum met alle voorzieningen binnen handbereik.beschikbaarheid nieuwbouw appartementen hart van rooi sint oedenrodeVan type B is nog maar één appartement beschikbaar (nummer 1.2), op de eerste verdieping aan de kerkzijde. Dit royaal opgezette appartement (woonoppervlakte 114 m²) heeft een fijne woonkamer met open keuken. De gunstige zonligging zorgt voor veel lichtinval met de buitenruimte gericht op het zuidoosten. Verder beschikt dit appartement over twee slaapkamers, inpandige berging en comfortabele badkamer. Uiteraard zijn een parkeerplaats in de garage en berging op de begane grond ook voorzien.
Koopsom € 543.000 vrij op naam

beschikbaarheid nieuwbouw appartementen hart van rooi sint-oedenrodeVan type C is ook nog slechts één appartement beschikbaar (nr. 1.5). Dit driekamerappartement bevindt zich parallel aan het Kapittelhof op de eerste verdieping, heeft een oppervlakte van 118 m² en een terras op het zuidwesten (oppervlakte 18 m²), grenzend aan de groene daktuin. Uiteraard is hier ook een inpandige berging en comfortabele badkamer aanwezig. Een parkeerplaats in de stallingsgarage is inbegrepen, evenals een berging op de begane grond.
Koopsom €563.000 vrij op naam

beschikbaarheid nieuwbouw appartementen hart van rooi sint-oedenrodeHet laatste nog beschikbare appartement in type D is een ruim hoekappartement op de tweede verdieping (nr. 2.8) met uitzicht op de karakteristieke Markt. Dit prachtige appartement heeft een oppervlakte van 135 m², veel lichtinval en een terras dat uitkijkt op de groene daktuin. De twee slaapkamers liggen naast elkaar. Uiteraard is hier ook een inpandige berging en comfortabele badkamer aanwezig. In de parkeergarage zijn voor dit appartement twee parkeerplaatsen inbegrepen en een berging op de begane grond.
Koopsom €685.000 vrij op naam

Meer informatie vind je op de projectwebsite waar je onder andere de beschikbaarheid van ieder appartement ziet.

Naar de laatste beschikbare appartementen