WONEN IN HET HART VAN ROOI

In het centrum van Sint-Oedenrode ontwikkelen wij het project Hart van Rooi.
Verspreid over 2 gebouwen gaan we in totaal 56 appartementen, een stallingsruimte en commerciële ruimte bouwen.

Situatiekaart van gebouw A en gebouw B

Gebouw A: 27 koopappartementen, stallingsruimte en 575 m2 commerciële ruimte
Van de 56 appartementen zijn 27 appartementen bestemd voor de verkoop. Deze koopappartementen komen op de locatie van het voormalige Rabobankkantoor aan de Markt (gebouw A in de afbeelding). Op de begane grond aan de achterzijde van dit gebouw staan vijf prijsgunstige appartementen gepland. Op de verdiepingen komen 22 appartementen in het duurdere segment. Ondergronds is voor deze appartementen een garage met stallingsruimte beschikbaar. De commerciële ruimte komt in gebouw A op de begane grond aan de Markt.

Gebouw B: 29 appartementen voor sociale huur
Gebouw B biedt 29 appartementen voor sociale huur en komt op de huidige locatie van de Woonmeij-woningen, waarbij woningcorporatie Woonmeij weer zorgt voor de verhuur. Van deze huurappartementen zijn 9 appartementen bestemd voor de reguliere doelgroep van Woonmeij, waaronder enkele terugkeerders; mensen die voorheen op die plek woonden. De overige 20 huurappartementen en een algemene ruimte zijn bestemd voor Stichting Eigen Sleutel, een ouderinitiatief voor (jong)volwassenen met autisme.

L.A. Architecten Ingenieurs
Van Stiphout heeft het gerenommeerde architectenbureau L.A. Architecten Ingenieurs uit Veghel geselecteerd om het project te tekenen. Hans van den Tillaart van dit architectenbureau vertelt: “In mijn vrije tijd kom ik graag in Sint-Oedenrode. De Markt heb ik altijd al een prachtige plek gevonden. De bebouwing heeft zo’n rijkheid aan kleuren en details. Denk maar eens aan de diversiteit van architectuur; baksteen en gestucte gevels. Maar ook raamlijsten en de bijzondere dakranden. Hier mag iets komen dat helemaal in die familie past, en tegelijk van een nieuwe generatie is. Een uitdaging die wij graag aangaan.”

Meer informatie
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons via Facebook en wij informeren je over alle ontwikkelingen.

Nieuws en updates

Hier tonen we het laatste nieuws over de ontwikkelingen van het nieuwbouwplan.

02 augustus 2022

Nieuwsbrief augustus 2022

Lees verder
10 maart 2022

Nieuwsbrief maart 2022

Lees verder